Корпоративна репутация

Корпоративната репутация е ценен стратегически актив за всяка компания в дългосрочен план. Добрата репутация е гаранция за високото качество на продукта или услугите на компанията и я прави предпочитана от клиентите.

Екипът на ни залага на качество и автентичност при изготвянето на една положителна корпоративна репутация. Ние ще работим за затвърждаването на вашия положителен публичен образ, съобразен с визията ви за развитие.

Ще подчертаем идентичността на вашата компания, посредством изследване и анализиране на фирмата – нейната история, успехи, ценности, продукти. Ние ще изградим правилната стратегия за управление и поддържане на вашата фирмена репутация. Ще осъществяваме връзката между организацията и заинтересованите лица, с цел опознаване и намиране на ползите за двете страни.

ЗА НАС

Комуникационна агенция PRoWay е създадена в началото на 2010 година.
PR мениджър и съдружник в PRoWay е Стоян А. Стоянов, PR специалист с над 10-годишен опит в публичните комуникации във водеща PR агенция, в бизнес организация, правителствени институции и медии. Той е работил за публичните комуникации на компании като ЧЕЗ България, DB Shenker България, SHELL България, VISA, HP и други.

КОНТАКТИ

PRoWay Communications Agency

Моб. тел.: + 359 (879) 646 648

E-mail: stoyanov@proway.bg

Офис: София, ул. "Шести септември" №44

© 2012 PRoWay Provides Professional