Успешните практики и тенденциите на развитие на търговските марки за бързооборотни стоки ще бъдат дискутирани на 23 юни в София

Третото издание на бизнес форум MySuccess.bg in Retail ще разгледа тенденциите и добрите практики при управлението на производството и дистрибуцията на храни и напитки. MySuccess.bg in Retail 2015 ще се проведе на 23 юни 2015 г. (вторник) от 9:00 часа в хотел „Новотел“, гр. София. Форумът се организира от списание ENTERPRISE и е част от поредицата събития за успешни практики в различни бизнес сектори.

По време на форума инвеститори, производители, дистрибутори и представители на търговски вериги ще дискутират ефективни управленски модели за съживяване на пазара и икономически растеж след криза. Ще бъдат разгледани успешните примери на Кауфланд България, Данон България, Си Трейд 2011, Авенди OOД и др.

Участниците в бизнес форума ще се запознаят с тенденциите при онлайн пазаруването и ефективни методи за привличане на клиенти в интернет. Те ще разгледат и примери за нелоялни търговски практики и модели за тяхното преодоляване.

Основен елемент на MySuccess.bg in Retail 2015 ще бъдат дискусионните панели, по време на които участниците ще споделят мнението и опита си по теми, като:
- потенциал за развитие на пазара на бързооборотни стоки;
- инвестиционен потенциал на българския пазар на бързооборотни стоки;
- конкуренцията между веригите – могат ли големите хранителни магазини да изместят малките магазини;
- българските стоки като потенциал за привличане на повече клиенти. Какво се търси –качество, цена, марка;
- производители – дистрибутори – какво трябва да се промени;
- предимства от работата с големите вериги магазини;
- предизвикателствата пред дистрибуционния бранш в условия на засилена конкуренция;
- законови и административни мерки и промени – в ползва или в ущърб на дистрибуторите;
- добри практики за налагане на успешен бранд в условията на засилена конкуренция;
- предимства и рискове при откриване на фирмен магазин;
- сътрудничеството с веригите и възможност за стъпване на нови пазари;
- потенциал на българския пазар – има ли конкуренция с международните марки;
- изграждане на успешна експортна стратегия.

Като част от бизнес форума ще се проведе и обучение на тема „10% ръст на продажбите“.

Официални партньори на бизнес форума са TBI Rent, Екселио Алианс и Балкан Сървисис. Събитието се провежда с подкрепата на Асоциацията на месопреработвателите в България и Браншовата камара на индустриалните хлебопроизводители и сладкари в България.

Meдиен партньор: сп. Икономика

Повече за Retail 2015 и програма на събитието: http://retail15.mysuccess.bg/

За списание ENTERPRISE:
ENTERPRISE е B2B печатно издание за практики от бизнеса и ERP, с контролирана дистрибуция и разпространение. ENTERPRISE достига до мениджърите, като говори на техния език и от тяхната гледна точка. Първата по рода си бизнес медия в България се насочва изключително към практическите проблеми в управлението на съвременните компании. ENTERPRISE формулира и анализира най-важните явления в българската бизнес реалност – от гледна точка на управление и технологии. Екипът на ENTERPRISE организира бизнес форумите MySuccess.bg, „Фермата“ и традиционна CRM конференция.

ЗА НАС

Комуникационна агенция PRoWay е създадена в началото на 2010 година.
PR мениджър и съдружник в PRoWay е Стоян А. Стоянов, PR специалист с над 10-годишен опит в публичните комуникации във водеща PR агенция, в бизнес организация, правителствени институции и медии. Той е работил за публичните комуникации на компании като ЧЕЗ България, DB Shenker България, SHELL България, VISA, HP и други.

КОНТАКТИ

PRoWay Communications Agency

Моб. тел.: + 359 (879) 646 648

E-mail: stoyanov@proway.bg

Офис: София, ул. "Шести септември" №44

© 2012 PRoWay Provides Professional