ПРОФИ КРЕДИТ БЪЛГАРИЯ ПУСНА НОВА УСЛУГА – ОНЛАЙН ЧАТ

Онлайн чат е най-новата услуга, която ПРОФИ КРЕДИТ България предложи на потребителите. Благодарение на нея, чрез уеб страницата на компанията, те могат да получат актуална информация за всички кредитни продукти на ПРОФИ КРЕДИТ, професионална консултация при избор на най-подходящ за тях кредит или да подадат заявка за кандидатстване.

Новата услуга предоставя възможност за директен онлайн разговор със сътрудник на компанията всеки работен ден между 08:30 до 17:30 ч. През останалото време всеки посетител може да отправи своето запитване под формата на съобщение, на което ще получи отговор в рамките на следващия работен ден.

Онлайн чатът допълва съществуващите опции за връзка с компанията и е част от цялостна й стратегия за подобряване на качеството на клиентското обслужване и удовлетвореност. Създаването на новата услуга е и адекватен отговор от ПРОФИ КРЕДИТ на динамично развиващите се възможности за комуникация, продиктувани от все по-свободния достъп до интернет и масовото използване на различни мобилни устройства като смартфони, таблети и др. в ежедневието.

За ПРОФИ КРЕДИТ България
ПРОФИ КРЕДИТ България е част от международната финансова група Profireal Group със седалище в Холандия. Освен в България, групата оперира в други 3 държави в Централна и Източна Европа – Чехия, Словакия и Полша, а през 2013 г. разшири дейността си и в Русия. ПРОФИ КРЕДИТ България предлага нецелеви потребителски заеми за физически лица, както и специализирани заеми за бизнеса. Компанията има изключително добре развита търговска мрежа, която покрива над 80% от територията на страната, като се планира и по-нататъшното й разширение. ПРОФИ КРЕДИТ работи на българския пазар от 2006 г. насам, а групата, към която принадлежи – Profireal Group, се развива успешно на европейските пазари от 1994 г.

ЗА НАС

Комуникационна агенция PRoWay е създадена в началото на 2010 година.
PR мениджър и съдружник в PRoWay е Стоян А. Стоянов, PR специалист с над 10-годишен опит в публичните комуникации във водеща PR агенция, в бизнес организация, правителствени институции и медии. Той е работил за публичните комуникации на компании като ЧЕЗ България, DB Shenker България, SHELL България, VISA, HP и други.

КОНТАКТИ

PRoWay Communications Agency

Моб. тел.: + 359 (879) 646 648

E-mail: stoyanov@proway.bg

Офис: София, ул. "Шести септември" №44

© 2012 PRoWay Provides Professional