ПРОФИ КРЕДИТ България пусна на пазара нов продукт с още по-добра цена

Нов продукт с още по-добра цена предлага на пазара ПРОФИ КРЕДИТ България от 1 септември 2013 г. ПРОФИ КРЕДИТ Престиж е предназначен за потребители, които имат дългогодишен стаж при своя работодател, като им дава възможност да се възползват от отличните условия на продукта, които го правят един от най-конкурентните на пазара на небанковите компании в момента.

ПРОФИ КРЕДИТ Престиж е заем, предназначен за пълнолетни физически лица на възраст между 30 и 64 години, които имат трудов или граждански договор с доказани постоянни доходи, стаж при своя настоящ работодател минумум 48 месеца и осигурителен доход над 800 лева.
Кредитът е нецелеви, а сумите по него варират от 500 до 8000 лева. Срокът на заема е по избор на клиента – между 12 и 36 месеца.

Допълнително предимство на този продукт е, че се предоставя без обезпечение, без такси и комисиони за кандидатстване, отпускане и управление, като процедурата за кандидатсване е максимално улеснена.

„В ПРОФИ КРЕДИТ знаем, че на всеки се случва да се разболее или да загуби работата си. При тези условия, би било трудно на нашите клиенти да изплащат вноските по кредита си, за това, както и при другите ни продукти, клиентите, които ползват ПРОФИ КРЕДИТ Престиж, имат право да отложат безплaтно до 3 вноски от кредита си в случай на нужда“ – коментира Светломира Янкова, маркетинг директор в ПРОФИ КРЕДИТ България.

За да получат своите „Пари по мярка” или подробна информация относно предлаганите продукти от компанията, клиентите могат да се свържат с кредитен консултант на дружеството или да се обадят на националния телефон на ПРОФИ КРЕДИТ България 0700 17011 (на цената на един градски разговор от цялата страна).

ЗА НАС

Комуникационна агенция PRoWay е създадена в началото на 2010 година.
PR мениджър и съдружник в PRoWay е Стоян А. Стоянов, PR специалист с над 10-годишен опит в публичните комуникации във водеща PR агенция, в бизнес организация, правителствени институции и медии. Той е работил за публичните комуникации на компании като ЧЕЗ България, DB Shenker България, SHELL България, VISA, HP и други.

КОНТАКТИ

PRoWay Communications Agency

Моб. тел.: + 359 (879) 646 648

E-mail: stoyanov@proway.bg

Офис: София, ул. "Шести септември" №44

© 2012 PRoWay Provides Professional