Пресконференция на тема „Настроения, очаквания и поведение на участниците на пазара на недвижими имоти“

Дата: 21 юни 2013 г.

Начален час: 10:00 ч.

Място: хотел „Приморец“, гр. Бургас

Пресконференция, на тема „Настроения, очаквания и поведение на участниците на пазара на недвижими имоти“, ще се проведе на 21 юни 2013 г. (петък) от 10:00 часа в хотел „Приморец“, гр. Бургас. По време на нея ще бъдат обсъдени взаимоотношенията между клиенти и брокери на недвижими имоти, и до колко добрата репутация окaзва влияние.

Участие ще вземат членове на управителния съвет на Национално сдружение Недвижими имоти (НСНИ) – Иван Велков, Добромир Ганев и Диана Иванова.

На пресконференцията ще бъдат дискутирани регламентацията и репутацията на бранша, както и настроенията, очакванията и поведението на участниците на пазара на недвижими имоти. Ще бъде обявен и старта на инициативи и кампании на НСНИ.

Пресконференцията е част от бизнес форум MySuccess.bg in Real Estates – „Предизвикателство или възможност“, който се организира от списание ENTERPRISE и НСНИ.

ЗА НАС

Комуникационна агенция PRoWay е създадена в началото на 2010 година.
PR мениджър и съдружник в PRoWay е Стоян А. Стоянов, PR специалист с над 10-годишен опит в публичните комуникации във водеща PR агенция, в бизнес организация, правителствени институции и медии. Той е работил за публичните комуникации на компании като ЧЕЗ България, DB Shenker България, SHELL България, VISA, HP и други.

КОНТАКТИ

PRoWay Communications Agency

Моб. тел.: + 359 (879) 646 648

E-mail: stoyanov@proway.bg

Офис: София, ул. "Шести септември" №44

© 2012 PRoWay Provides Professional