Национално състезание по дебати SDA OPEN 2013 под наслов „Актуални проблеми в България и света”

Дата: 1-3 ноември 2013 г.

Място: Технически университет – София
Национално състезание по дебати SDA OPEN 2013 ще се проведе от 1-ви до 3-ти ноември в гр. София под наслов „Актуални проблеми в България и света“.

Домакин на състезанието традиционно е Технически университет – София с изключителната подкрепа на Ректора професор Марин Христов и Студентски съвет към ТУ.

Главен организатор на състезанието е Софийска асоциация Дебати – неправителствена организация, обединяваща млади хора от цяла България.

Целите на състезанието са да се даде възможност на инициативни млади хора от цялата страна да се срещнат, да натрупат опит във воденето на дебат, да съберат идеи и гледни точки, да обогатят знанията си по въпроси, касаещи бъдещето на Европа. Заедно с това желаем да подсилим връзката между клубовете по дебати в България и да популяризираме дебатите като дисциплина.

Целева група на мероприятието са ученици и студенти от цялата страна, както и треньори на клубове, на които се предоставя възможност да се запознаят с най-новите световни тенденции и методики на обучение в областта, както и да обменят опит.

Инициативата се осъществява с подкрепата и съдействието на Световната асоциация по дебати – International Debate Education Association (IDEA), Фондация „Америка за България“, Технически университет – София и се извършва със спонсорството на партньори от частния сектор.

ЗА НАС

Комуникационна агенция PRoWay е създадена в началото на 2010 година.
PR мениджър и съдружник в PRoWay е Стоян А. Стоянов, PR специалист с над 10-годишен опит в публичните комуникации във водеща PR агенция, в бизнес организация, правителствени институции и медии. Той е работил за публичните комуникации на компании като ЧЕЗ България, DB Shenker България, SHELL България, VISA, HP и други.

КОНТАКТИ

PRoWay Communications Agency

Моб. тел.: + 359 (879) 646 648

E-mail: stoyanov@proway.bg

Офис: София, ул. "Шести септември" №44

© 2012 PRoWay Provides Professional