Бизнес форум MySuccess.bg in Real Estates

Дата: 20 и 21 юни 2013 г.

Място: хотел „Приморец”, гр.Бургас
Добрите практики в строителството и недвижимите имоти, успешните инвестиционни проекти в сектора и търговията с недвижими имоти са основните теми на бизнес форум MySuccess.bg in Real Estates. Форумът ще се проведе на 20 и 21 юни 2013 г. в хотел „Приморец”, гр.Бургас, под мотото „Предизвикателство или възможност“. Практическият форум се организира от списание ENTERPRISE и Национално сдружение „Недвижими имоти“.

MySuccess.bg in Real Estates ще представи новите възможности в сектора, обслужването на клиентите и предстоящите строително-инвестиционни проекти. Участниците във форума ще дискутират успешните инструменти за строителните предприемачи и агенциите за недвижими имоти, новите тенденции и възможностите за развитие на бизнеса с цел генериране на печалби и нови клиенти.

Фокус през първия ден на практическия форум са четири основни теми:

•Общината – най-големият строителен предприемач (с участието на кмета на община Бургас Димитър Николов и представители на общините Созопол, Поморие и Несебър)
•Анализ и тенденции на пазара на имоти през 2012-2013 г.

•Новите възможности за строителните инвеститори – представяне на програма JESSICA: Съвместна европейска подкрепа за устойчиви инвестиции в градските райони

•Добри практики за привличане на нови клиенти и нови начини за постигане на печалба за агенциите за недвижими имоти

 

По време на втория ден от форума ще бъдат дискутирани актуални въпроси, свързани със строителството и инфраструктура по Черноморието и достъпа на руските инвестори до българските имоти. Ще се проведат и три обучителни сесии на теми:

  • „Управление на времето и задачите“ с трейнър независимия консултант Здравко Здравков
  • „10-те златни правила на продажбата“ с лектор Тодор Христов, консултант по продажби
  • „Как да разрастваме бизнеса си в условията на 21 век“ с водещ лектор Наталия Благоева, мениджмънт консултант, коуч, трейнър

 

В рамките на двудневния практически форум ще се проведе и бизнес тур, включващ посещение на някои от най-интересните строителни проекти на територията на община Бургас.

ЗА НАС

Комуникационна агенция PRoWay е създадена в началото на 2010 година.
PR мениджър и съдружник в PRoWay е Стоян А. Стоянов, PR специалист с над 10-годишен опит в публичните комуникации във водеща PR агенция, в бизнес организация, правителствени институции и медии. Той е работил за публичните комуникации на компании като ЧЕЗ България, DB Shenker България, SHELL България, VISA, HP и други.

КОНТАКТИ

PRoWay Communications Agency

Моб. тел.: + 359 (879) 646 648

E-mail: stoyanov@proway.bg

Офис: София, ул. "Шести септември" №44

© 2012 PRoWay Provides Professional