Безплатен семинар за успешно внедряване на ERP решения ще се проведе в Шумен на 28 април

Добрите практики за управление и оптимизация на бизнес процесите ще бъдат дискутирани по време на семинар „ERP за бизнеса – Знаете ли как?“ в Шумен. Семинарът, организиран от списание ENTERPRISE Тим ВИЖЪН България, и ще се проведе на 28 април 2015 г. (вторник) от 9:30 часа в зала „Тича“, Гранд Хотел Шумен.

Участниците в семинара ще се запознаят с актуални пазарни проучвания за развитието на ERP системите и ще научат успешните практики за внедряване на ERP решения. Своя опит в сферата ще споделят експерти и мениджъри на компании, които вече са внедрили система за управление на бизнеса. Те ще представят ефективни бизнес решения и ползите от тяхното внедряване.

По време на обучителния семинар ще бъдат дискутирани основни рискове и грешни, свързани с избора на ERP решения. Участниците ще получат практически съвети за справяне с рисковите фактори и напътствия за избора на системи, съобразени със спецификите на техния бизнес.

Основен акцент в семинара ще бъдат възможностите за внедряване на EPR решения с европейски средства. Експерти ще представят програмите, сроковете и изискванията за кандидатстване за европейско финансиране.

Участието в семинара е безплатно след предварителна регистрация тук.

ЗА НАС

Комуникационна агенция PRoWay е създадена в началото на 2010 година.
PR мениджър и съдружник в PRoWay е Стоян А. Стоянов, PR специалист с над 10-годишен опит в публичните комуникации във водеща PR агенция, в бизнес организация, правителствени институции и медии. Той е работил за публичните комуникации на компании като ЧЕЗ България, DB Shenker България, SHELL България, VISA, HP и други.

КОНТАКТИ

PRoWay Communications Agency

Моб. тел.: + 359 (879) 646 648

E-mail: stoyanov@proway.bg

Офис: София, ул. "Шести септември" №44

© 2012 PRoWay Provides Professional